Keményen bírálta a magyar kormányt Hugh Grant. A világhírű brit színész a médiatörvény miatt akadt ki egy brüsszeli konferencián. A kormány szerint Grant információi hiányosak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ó Mister alkohol te is hiányos vagy !
Agy- és gerinchiányos !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@kissnagy: Az általad említettek lelki épülését szolgálná, ha elolvasnák Lengyel László: Fortinbras királysága c. művét.
kissnagy
@silber13: Kedves Silber13! Sajnos, ha eljutnának- mondom: ha eljutnának- odáig, hogy elolvassák, akkor sem lenne idegzetük hozzá! Az "én vagyok a majer, a többi meg -aki nem ért velem egyet-...liberális,vagy koncsi" felfogás ma a politikai kultúra része! Pedig én egyiknek sem vallom magam, de még így is dicsőség lenne Lengyel Lászlóval egy napon neveztetni magam!!! Igaz ez a reflektációm inkább szól lbs-nek, mint enteronak! Csak az igazság kedvéért!
Indoklás (igaz áthallásos) idézettel:
"És az ún. "baloldaliság" is más azokban az országokban, ahol a liberalizmus mételye még nem rombolt annyit mint nálunk, pl. egy lengyel először lengyel és csak utána baloldali.
Heller, TGM, Göncz Kinga, hogy csak a leghírhedtebbeket említsem, viszont kizárólag baloldali! " NO COMMENT!
Vagy mégis:" előbb vagyok ember, majd magyar"(Montesquieu-tól szabadom)
Lefordíva: azért vagyok előbb ember, hogy állatként ne hozzak szégyent magyarságomra! (már, ha állatként viselkedmék, de nem teszem!:)
Dr.luigilongo60
Egy normális országban nem is tudják értelmezni, hogy melyik a "nemzeti oldal" pártja.
Ez csak nálunk generál ilyen tömeghisztériát.
A liberalizmus fogalmát és értékeit is érdekes módon értelmezik egyesek.
soljanka
kissnagy: kizárt,hogy ennek akár az ezredét felfogja, és nem is értelmi fogyaték folytán, hanem mert ő hisz,és így nem tud gondolkodni.
kissnagy
@soljanka: hát igen! Már megint a skolasztikánál tartunk! Hit>ész! Ez néha rám is igaz, de csak olyan területeken, mint a sport! Hittem, hogy a németek ma döntősök lesznek! Nos nem, ez van! Szerencsére ez ártalmatlan dolog! Disztingválni tudni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.