Merje valaki azt mondani, hogy Puzsér Róbert egyéniségére senki sem vevő! A kritikus hazánk legnagyobb mozihálózatának reklámarca lett, ám ahelyett, hogy eladta volna magát kilóra, saját fejlesztésű kvízjátékával kultúrmissziót vállalt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
@Crazy Globe: persze,én például dolgozom napi 12 órát,és 20-ára elfogy a pénzem minden hónapban :( szégyen ez az ország,meneküljetek innen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Én is belekötök mindenkibe, mégsem keresek vele.
varrólány
@sziráki ágnes: Még a tv-ben nem szerepeltél!
Ne értem miért nem az értelmesebbek nyomulnak ennyire.
sza
@varrólány: Szerinted kiváncsiak lennének az én véleményeimre? Illetve szerény személyemre. Az értelmesek azért nem nyomulnak, mert rájöttek hogy a mai celeb világban nincs az észnek semmi keresnivalója.
libero
Egyszerűen csak szerencséje van. Magas IQ nem akadályozza az érvényesülésben!
kerék
Lehet, hogy én nem keresek milliókat, de sokkal különb ember vagyok mint ez a faszjankó...se tudása, se agya, igazából nem ért semmihez, csak jól tud oltogatni...Magyarországon már ebből meglehet élni úgy látszik...
foglaltnick
Ugye, hogy bejött neki ez a szerep? :D Mindenkit fikáz, jól csinálja, és még keres is vele.

Ügyes gyerek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.