Pottyondy Edina a kastélytörvény kapcsán állt bele Lázár János éptésügyi miniszterbe, miszerint a politikus nemcsak a tökéletes bűntényt álmodta meg, hanem a marketinget is megújította. Hisz – idézzük: "mikor a politikusok lopnak, azt már rég nem nevezzük rablásnak. Lázár János úgy fogalmaz, hogy ez nem más, mint örökbefogadás"

Új videóval jelentkezett  a 150 ezres Facebookos követőtáborral és 300 ezres YouTube csatornával rendelkező Pottyondy Edina influenszer és humorista, amiben elmondta véleményét az elmúlt napok politikai botrányairól. Szóba került a kastélytörvény, a tanárhiány, a főpolgármester-választás, Magyar Péter internetes szavazása, szakítása és nadrágja, a saját minisztériumát helyesen leírni képtelen Hankó Balázs kultúrminiszter, valamint Szakács István visszavonulása – szemlézte hosszasan a videót az Index.  

Az ismert humorista páros lábbal szállt bele Lázár Jánosba – Szerinte "tulajdonképpen lopás" a törvénye

Pottyondy Edina humorista Facebook profilképe, melyen Kövér Lászlónak maszkírozta magát Fotó: Facebook/Pottyondy Edina 

Pottyondy Edina szerint a vérszegény választási eredmény sem szorította önmérsékletre a Fideszt, és pánikfokozatba kapcsolt: míg mi az eredményen merengtünk, ők elfogadták a kastélytörvényt.

A kulturális örökség egyes elemeinek fenntartható fejlesztéséről szóló törvényjavaslat értelmében az állam tulajdonában álló, a kulturális örökség elemeihez tartozó, a kulturális örökség védelméért felelős miniszter irányítása alatt álló költségvetési szerv vagy gazdasági társaság által vagyonkezelt kastélyok, kúriák, udvarházak, valamint az ezek rendeltetésszerű használatát közvetlenül biztosító egyéb állami ingatlanok, különösen parkok és kertek ingyenesen magántulajdonba adhatók azok „megóvása, védelme, fenntartható használata, további fejlesztése és közkinccsé tétele érdekében”.

Olyan, mint a privatizáció, csak itt nem kap semmi pénzt az állam. Még keveset sem. Tulajdonképpen lopás, csak a törvény azt mondja, hogy nem

– magyarázta erről a törvényről az influenszer-humorista.

Lázár János építési és közlekedési miniszter által jegyzett törvényjavaslatot Novák Katalin és az Alkotmánybíróság is elkaszálta, azonban némi módosítást követően újra benyújtották.

Pottyondy azt is hozzátette:  „Az új verzióban […] nem ingyen kapja az új tulajdonos a kastélyát, hanem a tulajdonszerzés ellenértékeként vállalnia kell az ingatlan felújítását, karbantartását és üzemeltetését. […] Lázár János nemcsak a tökéletes bűntényt álmodta meg, hanem a marketinget is megújította. Amikor a politikusok lopnak, azt már rég nem nevezzük rablásnak… Lázár János úgy fogalmaz, hogy ez nem más, mint örökbefogadás” 

Forrás: Index.hu
Fotó: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Géza: A körme alatt a piszok többet ér, mint te.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@nejlontacskó: Retkes libsi! Az ilyen buzikból fejlődnek ki a pedofilok, mint te!
nejlontacskó
@Géza: nem belőlem fejlődtél te ki, de a kurva anyád sem!
csak úgy....
@Géza: ..és te azt állítod magadról,hogy te valamikor pedagógus voltál.. :) tibike ,te egy komplett elmebeteg aki még kényszeres hazudós is!
csak úgy....
@Géza: benneteket idiótákat és a cigókat 0rbán nem véletlenül babusgat..., ti vagytok neki a mentsvára,ti hibbantak és jobb sorsra érdemesek, amit töle sosem kaptok meg mert neki nem rátok idiótákra kell a pénz,hiszen nektek elég a 4 évenkénti krumpli, ha azt egy turulos vitéz adja! :)
jáger laszló
Pottyondy Edina bajusza igazán élethű!!Csak ennyi
barátilag
J.L.
CsipkeRózsa
Orbán családja hány tagúra bővült? Jut mindegyiküknek egy kastély.
Uniós pénzből, és a mi hozzájárulásunk segítségével lesz az övék, a maradék kastélyt a kormányhű tagok között kisorsolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.