A repülőgépről posztolt Magyar Péter a tegnapi szavazással kapcsolatban. Este hozza nyilvánosságra, hogy mit döntött. 

A Tisza párt alelnöke a Facebookon tudatta, hogy mi várható ma. Mint írta: Jó reggelt! Köszönöm, hogy majd százezren szavaztatok tegnap. Este 19:45-kor várlak benneteket itt és a youtube-on egy élő bejelentkezéssel. Ismertetem a döntésemet és válaszolok a kérdésekre, észrevételekre.

Sűrű napunk lesz ma Brüsszelben. Megbeszélést folytatok az Európai Parlament elnökével, néppárti vezetőkkel, részt veszünk a néppárti frakció ülésén és találkozom a nemzetközi sajtó képviselőivel.

 - tette hozzá a idei választáés meglepetés politikusa. 

Rendkívüli posztot írt: Fontos bejelentés Magyar Pétertől

Magyar Péter Fotó: Facebook/Magyar Péter 

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A ficsur nem vállalta a döntést , a megvezetett választóira hárította azt!!! JELLEMTELEN RIPPACS!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
"Azzal, hogy Orbán nem ment el a D-nap évfordulós megemlékezésére, ami a NATO egyik legfontosabb eseménye volt, kinyilvánította, hogy semmiben sem azonosul a NATO-val. A transzatlanti szövetségnek Magyarország már csak formálisan tagja, de továbbra sem mer kilépni, ezért hivatalosan Magyarország még a NATO tagja, de nincs a NATO-val.

Orbán erősködéséről megint kiderült, hogy a bolha ugatása, amikor a NATO tagjai komoly elhatározásra készülnek. Semmi hatalma és ereje nincs „Európa erős vezetőjének” bármit is megakadályozni vagy befolyásolni. Az Orbánnal szembeni fellépés mutatja, hogy a NATO komolyan számol az orosz ügynök Trump megválasztásával és a következményeivel.

Orbánról megint kiderült, hogy egy szájhős, semmit nem ér az új gazdái, az oroszok és a kínaiak kezében, mert azonnal kidobják, ha bármit megpróbál megakadályozni. Ez azt is jelenti, hogy Orbánnak és Magyarországnak a NATO-ban semmi tekintélye, súlya nincs, a D-nap után tudomásul vették, hogy Orbán nem tartozik közéjük és ellenség.

Orbán egyre inkább szorul ki az EU-ból és a NATO-ból is. Ezen nem változtatott a választás sem, mert az Európai Parlamentben a szélsőjobb nem veszi át a hatalmat. A szélsőjobb nem tud egyesülni sem, mert az oroszokat nem mindenki fogadja el. Orbán nemzetközi súlya ezzel az újabb pofonnal tovább csökkent, egyre inkább jelentéktelenné válik."
nepszava.us/orbant-kirugtak-volna-a-nato-bol-ha-nem-enged/

Ezt a faszt utánozza MP??
Feller_Peti
Polsoka Peti meg a balos globalista hordája.
rücsü41
Péter!Ha már kint vagy Brüsszelben ne felejtsd el azt amit elfogadtunk és aláírtunk , a legfontosabba, hogy mindenben , mindig EGYÜTTMŰKÖDÜNK !Nem azért van ott Magyarország képviselője , hogy tüske legyen a köröm alatt, vagy ha kötelezik valamire, akkor úgy vágjon vissza mint Orbán szokott, hogy ha megtesszük a kívánt , elrendelt intézkedést akkor azt úgy tesszük meg hogy az Brüsszelnek jobban fájjon!Egyeztetünk és együttműködünk, nem pedig ellenkezünk, mert akkor minden jóindulatot elveszítünk!Orbán Viktorból valahogy kimaradt az együttműködési hajlam, s azért nem érti, hogy a Néppárt összefog olyan pártokkal szövetségekkel akik nem azt vallják amit ők, de azért ,hogy a szervezet az EU működni tudjon együttműködik azokkal is aki nem azt tartják fontosnak amit ők.Ez a fajta együttműködési kényszer Orbán Viktor számára érthetetlen, és csak a hatalom megosztását jelenti az együttműködők között, számára ez a magatartás érthetetlen , magyarul hottentotta!Remélem Te, Péter éred, hogy ma minden nemzetnek nem csak azért mert ezt fogadtuk a szervezetbe való belépéskor létérdeke az együttműködés, s ezt a kényszert szívesen viseled el Te is!
jesz
Friss hír: máris bejegyezték Magyar Péter pártját az unijó Néppárti frakciójába...

...nagy siettek az uniós politikusok.
Őrnagy
@rücsü41: 14.10
Egyértelmű a kommentedből, hogy azért van ott Brüsszelben, hogy Brüsszel alázatos szolgájaként cselekedjen Brüsszelben, ahogy ezt Brüsszel urai és a nekik parancsoló USA kitartóik elvárják tőlük!
Majd kíváncsi leszek, hogy ezt mikor fogják fel a a "Messiáshívő" birkák, ahogy ezt Bartus megirta az Amerikai Népszavában:

"Magyar most veri át a sok hülye embert, aki rá szavazott"
Peller Anikó
@Órnagy: Az órbángeci 14 éve veri át a sok elaggott hülye nyuggert aki rá szavazott.

Meg téged nagyóru román.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.