Megfojtották és meg is erőszakolhatták Bándy Katát, akinek a holttestére szerda délután találtak rá Pécsett, a Ledina városrészben, a Délibáb utcában egy bokor tövében.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Sorra vettem Pécs város területét, elég jól ismerem a várost, de nem találtam olyan városrészt, amely cigánymentes övezet lenne. Ahova ez az alja cigány népség beteszi a lábát, ott kő kövön nem marad. Több évvel ezelőtt, még Toller polgármester idejében volt egy szándék mi szerint Pécs keleti városrészt (ide tartozik a Ledinai rész is) megtisztítják a romos, elhagyatott házaktól, a lakókat elhelyezik máshova. Ténykedése Mohácsi úton lévő cigánytelep felszámolásával kezdődött és fejeződött be. Tasnádi polgármester, csak ígérgetett, Páva polgármester még azt sem. Maradt minden a régiben. Amúgy Pécs Európa Kultúra városa. Büszkék lehetünk rá.
Mielőtt rasszizmussal vádolnának, egyik legkedvesebb kollégám cigány származású, dolgos ember volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.