Abortuszom volt, és nem tudok azóta napirendre térni afölött, hogy elítélnek. A családom azt várta, hogy megszülöm a babát, és amíg tovább tanulok (21 éves vagyok, főiskolára járok), addig ők nevelik. Én nem akartam egy ilyen anyaságot, én magam akarom nevelni a gyerekemet. De nem értik, hogy ha már elszúrtam, miért nem vállalom a felelősséget. Én még élni szeretnék! Hibáztam, de ezért nem akarom, hogy tönkremenjen az életem! Tényleg felelőtlen, rosszember vagyok?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Segítettek volna a szülei ! Lehet hogy "élhet " gyerek nélkül. Persze úgy is lehet,talán még jobban is, Lehet kényelmesebben, lehet jó állása,talán több pénze,bulizhat amennyit akar de ha nem lehet többé gyereke ...felteheti majd magának a kérdést
Megérte ?
Egyébként meg a gyerek után,mellett is lehet tanulni,dolgozni, bulizni. Mostanába sokan úgy csinálnak mintha a gyerek születésével vége lenne a világnak.
kissnagy
@varrólány: Rendben, de most tudom, hogy létezem: sört cseréltem a szomszédommal! Vele is szerencsés vagyok: nagyon rendes...és a söre is jó!
varrólány
@kissnagy: Bor nincs a kedves szomszédnál? Édes fehér esetleg?
kissnagy
@varrólány: olyan konty alá való? Kis hamis! Jó ember, azt is adott volna, ha kérek! Megmondom őszintén, hogy ugyanazt csináltuk, mint most: eszmét cseréltünk! DE azért örülök, hogy a sör nem volt vituális...
varrólány
@kissnagy: Jó bor mellett eszmét cserélni, jó is az.
De most mennem kell mert lassan kihúzzák alólam a széket. Idő van! :-)
Jó éjt!
kissnagy
@varrólány: Szia, jó éjt! ( bár már nem lehetsz a gépnél, de nekem valami felszívódást segítőt kellett keresnem!nyami-nyami)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.