Katalin hercegnő sem viselte túl jól azt a pillanatot, amikor bikiniben látta viszont magát egy ausztrál lapban, de a mézesheteken készült fotók Camillát sokkal jobban izgatták.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Károly sem egy szép és délceg trónörökös.Camilla meg egy aszott,kiszáradt iszákos,irigykedő,bajkeverő,aki már Károly is utál.Szerencséje,hogy eltörölték a boszorkányégetést.
Semmi baj Katalin hercegnővel,lehet őt is tönkre akarja tenni mint Diannát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Ez a kamilla már régen megszáradt(kiszáradt) se illata, se hatása nincsen már:))
Dulcinea
Camillából csak az irigység beszél, olyan csúf szegény, hogy az oroszlán is sírva enné meg!:))
Feraj49
Károly sem egy szép és délceg trónörökös.Camilla meg egy aszott,kiszáradt iszákos,irigykedő,bajkeverő,aki már Károly is utál.Szerencséje,hogy eltörölték a boszorkányégetést.
Semmi baj Katalin hercegnővel,lehet őt is tönkre akarja tenni mint Diannát.
ideals2012
Én azóta utálom E.királynét, mióta kinyírták Dianát, mert szerintem kinyírták.. Camilla meg fogja be, mert a főkolompos volt világ életében, és a pénz meg a rang miatt hajtott Károlyra - na, meg senki másnak nem kellett.. - Egyik csúnyább, mint a másik.. Most Katalint vették célba, mert mindenki szereti, mert Diana "utódja" lehet, és ez állatira fáj nekik.. Ha az irigység fájni tudna, Camilla egyfolytában üvöltözne.. - Képzeljétek, milyen sz@ar érzés lehet, egy ilyen tündöklő fiatal nő mellett megjelenni az ő rútságával.. LOL
overdose
Rút vén tyúk küldhetünk egy tükröt!egyébként mi köze a Katához ? semmi!
raknarak
Nem rég jártam Kaposváron, s egy kis mellék utcában volt egy FolkArt bolt. A bejáratnál a falnak fámasztva állt egy felöltöztetett női alakot ábrázoló, szalmából készült seprű ... hát azt még Camillnak is látnia kellen...pont olyan mint ő ... ez a hasomás , véletlen vagy nem mégis hihetetlen de szinte őt ábrázolta.Hallotam ahogy egy külföldi pár szintén pont Camillát látták felfedezni a seprűnyélen tornyosodó arcból. Tán az udvarban is értékelnék a "művész" szaktudását :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.