Rotherhithe — Mindenki ledöbbent, amikor Vilmos herceg (30) hitvese egy 12 ezer forintos ruhában jelent meg egy hivatalos sportrendezvényen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
De jó világ van ott, ahol egy 12 ezer forintos női ruha "gagyinak" számít. Itthon sok nő vágyálma lenne, azt hiszem.
Nem beszélve arról, hogy miért kellene feltétlenül drágának lennie egy ruhának? Aki minden szempontból előnytelen, annak teljesen mindegy, hány százezres göncöt vesz föl, aki meg jól néz ki, azon az olcsóbb ruha is jól mutat, lásd Katalin hercegnő. Szerintem roppant csinos, elegáns és vonzó nő ebben a ruhában (is).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@ila51: Így van, de úgy látszik, hogy ez csak számunkra ilyen egyértelmű.
Zsoel
@ila51: Persze a sz@r bulvárlapok újságírói nem érzik jól magukat, ha nem csámcsoghatnak mindig valakin.
Dulcinea
Ostoba sznobok!:)) Katalin hercegnő egy nagyon csinos nő! Olyan nő, aki így a képek alapján, is sugározza magából a kellemet, és bájt!:) Ezért szinte mindegy mit vesz föl jól áll neki csinos benne!
Egyébként meg nem értem, miért lenne gagyi az a ruha? Ha igazán gagyit akartok látni kedves cikkírók, akkor fáradjatok be egy Gucci boltba, és ott találkozhattok hajmeresztő gagyival is néha!
ideals2012
Katalin olyan helyes, szép, és sugárzó teremtés, ha a felmosó rongyot venné fel, abban is mutatna.. - az ára meg?? - Hát pont az ő családjában más az értékrend mint a legfelsőbb englisheknél..
overdose
Na és biztosan aranyos volt benne! nem mindig a drága a jó!
senkifia68
Navárjácsak!
Ha megtudják, hogy egy, az olimpia apropóján Kelet-Londonban nyílt magyar bálás turiban vette a 2900 FT/Kg engedményes áron kínált liliomos otthonkát, amitől Vilmos mindig mint egy spanyol versenybika beindul, lesz itt pofára esés! Meg üzlet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.