Macska-egér játékot játszik egymással több ezer adóadós és a hatóság. A NAV feketelistája szerint közel háromezren tízmillió forint feletti összeggel tartoznak. Miért nem hajtják be a közpénzt?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
NAV mindig arról nyilatkozik,hogy miért nem tudja behajtani a hatalmas adókat ! Vajon a kisebb összegeket miért is tudja ? Mert a tévedésben lévőkkel fenyegetőzik ,mivel a legtöbb törvénytisztelő azok fizetnek.
Aki meg eleve szándékosan nem is akar fizetni,azzal nem tud mit kezdeni ? Nekem süket dumával nem, kell jönniük.Van bírósági végrehajtó,tegye a dolgát.Bezzeg az egyedül álló idős asszonyt potom tartozás miatt is az utcára került.

Mi lenne mi sem fizetnénk be az adóinkat ? Most úgy látom, csak a becsületeseknek kell adózni ! Pedig a NAV-osok is az adófizetők pénzéből kapják a fizetésüket.hát dolgozzanak is meg érte,és ne kifogásokat keressenek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Szégyenlista?? Háát!!
Ugye emlékszünk még Holdampf Lajosra(?) - az EU-nak írt levele szerint "szabadságharcos" :)), "pécsi utcazenész"- ugye itt poenkodtunk, amikor "éhségsztrájkolt" a "feleségéért"(??) a bíróság előtt a harmonikájával, amin három számot tud játszani??
Esetleg arra, amikor 2010. január 26.án a Polgárok Házában "Kondor Katalin vendége: Holdampf Lajos, az adót nem fizető vállalkozó", és "civil akadémiát" tartottak a "témáról"??
Vajon a Holdampf befizette (vagy kifizette) a 100 milliós adótartozását??
Ugye senki ne hiszi!!
keresztapa
A NAV az ország szégyenlistáján megalakulása óta , foglalja el a neki járó lebecsülést, az egész munkáját a görény illatához lehet, legtalálóbban kifejezni finoman, durvábban kifejezve szagot lehet írni, a közeli hozzájuk közel állók említésével pótolva.
Mami48
Ugyanmár, nem lesz semmi. Még a fejüket sem hajtják le. Egy kicsit se.
libero
Ezek után most már biztos hogy elemésztik magukat az aggodalomtól a szerencsétlenek. Ha addig halálra nem röhögik magukat. (Évek óta látják már, milyen komolyak az ejnye-bejnyék ha "rásszistá" szinezetet (is!) rá lehet erőltetni a dologra.
1951
Gondolom, hogy mélyen megrendültek ettől. de egészen biztos az, hogy tesznek az egészre magasból! Győzike és más műveletlen celebtársaik pedig viszik a milliókat, miközben hazánkban 300000 gyermek éhezik és a Gyermekélelmezési Alapítvány nyilvános hirdetésekben próbál gyűjtést szervezni!! Az ilyen a nagy aljasság amit Kiszel Tünde, Győzike és a hozzájuk hasonló nímandok művelnek! Le lehetne állítani ezeket a pénz kiszivattyúzásáról és más hasznosabb, értéket teremtó befektetésbe fordítani ezeket az összegeket?!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.