Miután otthagyta a nagy figyelemnek örvendő Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán páros a Budapesti Operettszínházat, a média több felületén elkezdődtek a találgatások, vajon ez a kapcsolatuk megromlásával is együtt jár-e? Facebook-on jelentették be, hogy útjaik elválnak.

Az utóbbi időben több kolléga elmondása alapján magas lovon ült a színész-énekes duó, pláne a legutóbb a Megasztárban ítészként viszont látott Bereczki Zoltán. A pár magánéletét nagy titkok övezik, amit a most kiadott közleményükben továbbra is igyekeznek a lehető legjobban megóvni a sajtótól.

„Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket.  A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk. Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni." – áll a Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán által jegyzett közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.