Mindenki Magyarországról beszél Új-Zélandon. Na nem olimpiai sikereink, hanem John Key kormányfő katonáinkat kritizáló mondatai miatt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ide figyelj John Key! Te istenverte vadbarom te! Nekem te ne ugassál baszki! És főleg ne merészeld gyávának nevezni a katonáinkat! A katonák mindig parancsot teljesítenek. A mi katonáink meg nem a harcra kaptak parancsot, hanem valaminek az ujjá építésére! Ráadásul semmi közünk afganisztánhoz, szerződés ide vagy oda! Ha valami nem tetszik, takarítsd magad afganisztánba, és mutasd meg a tutit, ehhez kellene bátorság nem az ugatáshoz! Persze most kapkodsz fűhöz fához mert a meghalt katonáiddal valahogy mégiscsak el kell számolni.
Csak férgek kenik másokra a felelősséget!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Csizmás Kond: ...És mit akar bizonyítani, az ostobaságán kívül? Azt már bebizonyította! A további hőzöngés helyett inkább kérjen bocsánatot,az országunktól, és alaptalanul megvádolt katonáinktól!
Darthon1
@Dulcinea: igazad van, milyen alapon bántják a magyar zsoldosokat. Ők csak végzik a rájuk kiszabott feladatot. És a magyar ember nem gyáva. De nem is hülye, ennyi pénzért nem megy ki éjjel, aztán kész. Már Hofi is megmondta: kis pénz, kis foci!
QQCSI
@lópicigáspár: Én történetesen egy fillért se. :)
Tudod, NATO tagok vagyunk...
lópicigáspár
@QQCSI: Akkor vonulhatunk ismét Moszkva alá? Ugyan már ez a nagy büdös nemzetközi szerepvállalás, meg kötelesség... bla, bla, bla! Az USA akart odamenni "rendet csinálni", hát oldja meg egyedül!
QQCSI
@lópicigáspár: Néhány ország már kivonta/kivonja a csapatait.
Mi egy kicsit későn érő típusúak vagyunk.
Jelzem az USA is valami ilyesmiről beszélt nemrég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.