A tejfogyasztás csökkenti hipertóniát, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának rizikóját A tejfogyasztás segít megelőzni és mérsékelni a magas vérnyomást, ezáltal pedig a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát - derül ki a Gyógyhatású és Funkcionális Élelmiszerek Intézetének (Institute of Nutraceuticals and Functional Foods, INAF) kutatásából.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.