Kassa–Budapest - Volt szeretők közti szerelmi drámának indult, véres tragédia lett a vége. Már Kassán tört-zúzott autójával Eva Varholiková Rezesová (35), mielőtt Magyarországon őrült száguldása végén lángba borított volna egy Fiat Puntót.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
Ha nem kerül börtönbe az azt jelenti, hogy a gazdagok azt tesznek amit akarnak büntetlenül, itt egyértelmű a Fiát láttán a gyorshajtás. Drog és az ital. Gyerekeire, hogyan hivatkozhat a drogos alkoholista? Addig hol voltak a gyerekei még M3-on keverget?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kerék: Azért remélem ebben majd tévedsz és megkapja a méltó büntetését. Mondjuk az életfogytiglant kiéhezett kanok között.
ideals2012
@Hellcat: Te hiszel az ilyenek lelkiismeretében? Ugyan már! Ha szikrája is lenne bennük, akkor nem ülnének részegen autóba! Mert annyira csak magánál van, hogy ivott, és mégis kocsiba ül..
ideals2012
@entero: Női börtönbe kerül - kb. olyan luxusba, mint a Stadler ült annak idején - és közelébe se kerül "némbereknek". Mikor Stadler szabadult, akkor derült ki számomra, hogy luxus dutyiban ült, és "végleg" szabadul, mert úgy egyébként hétvégeken hazajárt. Na, ez néz ki ennek a nőszemélynek is... - mert neki jogai vannak! Az áldozatoknak nem volt joguk semmihez, csak tűzhalált halni.. - és ez a rohadék, "szegény", olyan sokkot kapott, hogy nagy hirtelen még segíteni se tudott, csak állni és bámulni!!!
entero
@ideals2012: Tudom hogy női börtönbe kerül, csak azt írtam le amit egyébként kívánnék neki. Nem feledkeztem meg arról hogy válaszoljak neked egyébként az üzenetedre. Sort kerítek rá hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.