Huszonöt éve unjuk egymást a férjemmel, de soha fel sem merült bennem, hogy megcsalhatnám, Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a párom kezd egyre jobban odafigyelni magára. Nem vagyok hülye, rögtön tudtam, hogy valami nem stimmel, nő lehet a dologban. Figyelgettem egy darabig, láttam, hogyan változik meg valaki másért. Az jutott az eszembe, hogy jellemző, kapuzárási pánik, azt hittem, hogy valami kis fiatal maca van a dologban. Hagytam, nem szóltam, úgyse nagyon beszélgettünk, szex évente egyszer volt, szóval nem nagyon volt mit féltenem egy csitritől, azt meg nem gondoltam, hogy válni akar. Aztán egyszer csak elém állt, és közölte, hogy most elhagy, mert beleszeretett valaki másba, megtarthatom a lakást, de a bankszámla az övé, és holnap költözik. Püff neki.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
@Angelika: Van egy mondás, annak könnyebb aki megy, annak nehezebb, aki marad.
Lehet, hogy ez az eset szélsőséges magatartást, vagy kicsinyes bosszúhadjáratot vált ki a nőből, hallottunk már ilyet. Egy nő kegyetlenül meg tudja keseríteni valakinek az életét, ha bosszúról van szó.:))
De mi a csudának várt 25 évig? Legyünk őszinték azért az az évi 1 szex az megdöbbentő:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Kérem a téteket hölgyeim és úraim !
Tippeljenek arra az egy szex napra : vajon az év melyik napjára esik ?
A győztes eltölthet egy napot a válófélben levő párral. :-))
ila51
@másvirág: ...esetleg minden másnap , Karácsony és Húsvét másnap ?
dragonita
Sok nő elhanyagolja a párját, úgy van vele a szép lakás meg a gyerekek összetartják a házasságot és ez elég. Az igazi nő mindennap igényli a gyengédséget, szenvedélyt, törődést és tudja,h a férfi szívéhez nemcsak a gyomrán át vezet az út. A boldogságért mindennap tenni kell mindkét félnek. Ha egy férfi és egy nő jóllakik otthon, nem keres új éttermet házon kívül. Kinek kell egy unalmas, frigid feleség?
varrólány
@dragonita: Ez így mind szép, csak épp az élet írja a forgatókönyvet. Ma meg már annyira mások az értékek is.
Lehet bármilyen jó egy kapcsolat vagy házasság a kisördög mindig ott ólálkodik ahol nem kellene.
A vágynak érzelmeknek nem lehet parancsolni,csak visszafogni.
gergely
Szerencsétlen hülye picsa.Valamit nagyon elbasztatok ha ilyen szar volt az élet.Mindketten .Keress te is magadnak valakit!
Tündérrózsa
Egyformán unalmasak mind a ketten, ha 25 évig az unalomban éltek. Legyünk őszinték, ez a házasság már 1 év után is haldoklott. Már akkor kellett volna lépni.
Az asszony meg gondolkodjon el azon, hogy miért nem tudta ágybacsalogatni a férjét?
Fiatalon annyi bohó helyzet van, gyertyás vacsora, kirándulás, zene, de szerintem ez a nő egy szerencsétlen buta liba, most meg mit akar már,?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok