Vagy húsz éve, hogy egy vidéki városból Pestre kerültem, tizennégy éves voltam. A nevelőapám, Guszti intézte a kollégiumot. Az érettségi után végleg Pesten maradtam, két csajjal pincéreskedtünk egy éjszakai lebujban, pokoli hely, de a pénz jó volt. Anyám kétszer jött föl meglátogatni az elmúlt húsz évben, legutóbb úgy tíz éve, félórára. Megitta a kávéját, és már ment is, hogy indul a busza.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Leplezd le a rohadékot! Anyád se különb, ha nem vette észre, hogy milyen ember is ez a guszti...
Dulcinea
Feltétlenül leplezd le ezt a férget! De még anyádat is nyugodtan kérdőre vonhatod, és elszámoltathatod. Vajon mi volt olyan fontos az egész életében, hogy ennyire nem törődött veled?
honeykiss
Mond el anyádnak ami volt...sajnos a múlton változtatni már nem tudsz, de legalább egy kicsit enyhítesz a lelki fájdalmadon...anyádat meg kérdezd meg miért volt fontosabb az a féreg mint te, én biztos vagyok abban,hogy anyád tisztában volt az akkori helyzettel, csak neki így könnyebb volt,hogy nem vett róla tudomást... én soha nem bocsájtanék meg.Azt a férget meg tuti,hogy lejáratnám mindenki előtt, sőt ha van egy-két tökösebb barátod adass neki egy kis dádát, de szivem szerint megerőszakoltatnám egy kigyúrt pedofillal majd megtudná mi is a Magyarok Istene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.