Történelmi jelentőségűnek titulálják a Videotonnál a csapat ma esti, Trabzonspor elleni EL-találkozóját. A klub Orbán Viktor miniszterelnök videoüzenetével mozgósítja a szurkolókat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az ám! történelmi jelentőségű tett!!! :-)))))))))))))) Szerencsétlen janicsárok nem tanultak Eger, Nándorfehérvár példájából? Csúti törpe Belizárunk egyenest hősökké nyilvánítja a Vidi focistáit, mert hát ők a honi labdarúgásunk fáklyavivői, a leendő BL nyertesek, mindenféle európai csapatot reggelire elfogyasztók, nem mellesleg a csúti "keresztapuka" kedvencei. ( Már csak családi okok miatt is...)
coyote3
A magyar szabadságharcos csapat. Megmutatjuk a világnak a magyar virtust fociban is. Segítene valaki abban, hány "zsoldos" is van ebben a csapatban? És abban, hogy mennyiért is "harcolnak " értünk? Nekem az a Real-t verő Vidi nagyon szimpi volt. Ez a vekker csapat inkább visszataszító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.