Szeptember elsejétől csak képes figyelmeztetéssel ellátott dohányterméket szabad gyártani. A hagyományos csomagolású cigarettát a boltokban év végéig lehet majd kapni, de ezek 2013. január elsejétől már nem lesznek forgalmazhatók. A nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorítása értelmében 2012. január 1-jétől tilos a dohányzás a közforgalmú intézményekben, így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken, a munkahelyeken, a közösségi közlekedési eszközökön és a megállókban, az aluljárókban, a játszótereken, valamint a megállóhelyek és a játszóterek ötméteres környezetében.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perta
Azért arról sem ártana néhány elrettentető fotó, mit tesz alkohol . Szeretném látni a piás üvegeken pl- néhány magzati alkohol szindrómás gyermek képét. Csak hogy lássák a leendő anyukák mit tesznek a gyermekükkel, amikor piálnak!
libabor
Nem tudom, mennyire elrettentő ez, tény, hogy a képek gusztustalanok, a dobozt sem szívesen venném a kezembe, de aki rászokott a cigire, azt már nem fogja elrettenteni. Talán azokat a fiatalokat, akik még nem dohányoznak.
Dr plágium
@perta: Azért olyan kép is felkerülhetne a cimkékre amelyeken tajt részeg pasik/nők fetrengenek saját váladékaikban, vagy éppen verik az asszonyt/férjet, gyerekeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.