Tizenegyedik alkalommal piknikezett Kötcsén a Fidesz krémje. A találkozón Orbán és Matolcsy is az IMF-megállapodásról beszélt, de előbb a bejáratnál adakoztak az államadósság legyőzésére.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na ez ám a propaganda!!! Lopunk, csalunk, kiszipolyozzuk a népet, és látjátok híveim most bedobok 10.000,-Ft-ot ebből a pénzből, hogy csökkentsem vele az állam adósságát.
Nem törik le a kezetek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Otthon bezzeg csendes éjszakai pillanatokban milliók ütik a markát:)))
A fénykép: úgy tűnik mintha az ifjú hölgynek komoly erőfeszítésébe kerülne hogy kicsavarja a bankót a rosszabb sorsra érdemes miniszterünk ujjai közül:)
human
A teljes államadósság 2,5-szerese áramlott ki offshore számlákra az elmúlt 30 (nem nyóc) évben.
www.hetek.hu/hatter/201208/magyarorszag_elrablasa
Durva, mi? Simán visszafizethetnénk az államadósságot, de hát...
human
... a szomszéd Józsi bácsi mindig is gyanús volt. Túl szerényen él a kis kertes házában. Szerintem offshore számlán tartja a vagyonát. Jól meg kellene adóztatni.
Nagyjaink vagyonnyilatkoztaukban csak azért szégyenlősek, mert nem szeretnék, ha a lakosság nagyobb részét lehangolná kiemelkedően jó anyagi helyzetük. Bizony, bizony. Csupa nagylelkűség és törődés a részükről, mint az iskolaköpeny esetében.
sport50
ha ad egy 10.000 ekkora felhajtást kell csinálni??mikor felveszik a sok fizetésüket nem fényképezteti magát!!ők találták ki nekik van miből hát adjanak!!!
vörösfuvalat
Nahát ekkora pofátlan hazudozást!!! Az EU problémája miatt van szükség az IMF megállapodásra! A rogyadozó EU az állami beruházások 80% -át finanszírozzák. Ez a csődbe jutott EU pénze nélkül a mostani beruházásoknak csak 20%-a valósulna meg.Sivár pangó ország lennénk ez a pénz nélkül.Ha az IMF felállna és közölné,hogy nem kíván megállapodni az országgal talán 9-10%.ért kapnánk hitelt.Az EU-ban stagnál a gazdaság nálunk CSÖKKEN. Az EU jövedelem termelőképessége 5-10 szer nagyobb mint a miénk. Azért mi nem vagyunk bajba csak az EU. A fejlett EU-s tagok : Hollandia,Németország, Franciaország,Anglia, Olaszoknál a meglévő államadósság 4-5 szörös a háztartások megtakarítása.Az emberek miért nyugatra ebbe az omladozó csődfészekbe mennek dolgozni mért nem az aam
vörösfuvalat
mért nem az Angolok Németek Olaszok jönnek seregestől dolgozni hozzánk? Várom egy Fideszes válaszát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.