33 éves nő vagyok, és 13 éve élek együtt a férjemmel. Egy középiskolába jártunk, és érettségi után is együtt maradtunk. A férjem autószerelő lett egy vállalkozónál, én adminisztrátor. Csakhogy én olyan helyre kerültem, ahol segítik, sőt, noszogatják az embert, hogy tanuljon, ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálok egy főiskolát elvégezni. Fel is vettek, de a férjem egyáltalán nem örült. Azt mondta, hogy nem fog elég időm jutni a családra a tanulás mellett. Azzal is kifejezte a nemtetszését, hogy nem engedett tanulni, ahányszor leültem, neki rögtön szexelhetnékje támadt, vagy éhes lett, vagy kitalált valamit, amivel macerálhat. (nincs vége!)

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hű, basszus! A férjed egy önző, és kicsinyes ember, aki minden lehetséges módon igyekszik utadat állni ellehetetleníteni! Te pedig ne hagyd magad, és ne hagyd ott az egyetemet, ha egyszer lehetőséged van képezni magad, csak azért, hogy az otthonodban nyugi legyen! Egy frászt! Azt ugyan nem tudom, hogy vannak-e gyerekeid, de ha vannak is, Inkább válj el ettől az ipsétől, mert előbb utóbb úgyis ez lesz a vége. Vidd magaddal a gyerekeidet, a jövedelmedből már most is tudsz egy albérletet fenntartani. Ne törődj a férjed kicsinyes önzésével merj nagyot álmodni,ez már megvan! Merd valóra váltani, ez meglesz! És merj szabad lenni, nem bánod meg!
flitteröcsi
Hú, de kis stílű emberforma. Ahelyett, hogy örülne, hogy agyas felesége van, és büszke lenne rá.
Mami48
Ismerek ilyen párt én is. Jó korán, 18-19 évesen összeházasodtak, aztán elváltak később, mert az egyik ezt akarta, a másik azt, az egyik ambíciózus volt, a másiknak meg elég volt, amit keresett, nem akart haladni , és nem értették meg a másik érveit. Te is előrébb tartasz már most, mint a férjed, ne hagyd, hogy visszahúzzon! Ha kell, ha nem hagy érvényesülni, nem hagyja, hogy azt csináld, amit szeretsz, hagyd ott, más világban éltek már.
libabor
Az ilyen irígy, kisebbségi komplexusos manusoktól ments meg, istenem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.