Nincsenek szabályok, csak a saját szükségleteikre kell koncentrálniuk, és extrém dolgokat is kipróbálhatnak - így érvelnek azok a férfiak, akik rendszeresen igénybe veszik a prostituáltak szolgáltatásait. Két éve épp ez a cikk volt a kedvencetek...

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@kecskes laszlo: Miért is van rájuk szükség? Ti egynémely férfi azért veszitek igénybe eme nőktől való szolgáltatást! Mert szeretitek a programozott robotokat!:)) Rutinosan fapofával érzelmek nélkül teszik a dolgukat élvezetet mímelve, és ez nektek bizonyos pasik nagyon is megfelel! Nem kell kötődnötök felelősséget vállalnotok szabadon élvezkedhettek! A prosti meg akkor élvez igazán mikor kifizetitek!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paszulyka
@rézfánfütyülős: A fenét a nők! Vannak olyan férfiak akik olyanok mint a bikák. Szeretik maguk köré gyűjteni a háremüket. De mivel ezt nem tehetik meg így kurválkodnak. Több nejűség létezik , de többférjűség nem !!
rézfánfütyülős
@paszulyka: Látom front van:)

Katona, déák és pap oda megy ahol kap!
paszulyka
@rézfánfütyülős: Nincs front, de azzal hogy rögtön ránk fogtad..., kissé bepipultam. Holott ezzel nem lehet elintézni! Igenis a férfiak legtöbbje nem a nők ( értem itt , barátnő, feleség..) miatt megy prostihoz.
rézfánfütyülős
@paszulyka: Mint írtam, mi a szülők vagyunk a felelősek azért mert ilyennek neveltük a gyerekeinket!
Sem a nők ellen sem a fiúk ellen nem akarok írni, próbálom több oldalról láttatni a témát.
Mert ugye sajnos én is általánosítok néha:(
De azt is tudom, hogy nem csak fekete és fehér van és már a kilencvenes években is legalább 256 színű árnyalat volt a zöld monitoromon:)
paszulyka
@rézfánfütyülős: Így már más! Az elején azt írtad a nők az okai ennek! De minden meg van bocsátva! -:)
kecskes laszlo
mert nincs kötelező csak szabadon választott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.