Struccpolitika vagy sem, egy ideje tudatosan kerülöm a hírműsorokat, ugyanis azt vettem észre magamon, hogy egy-egy borzalmakkal telezsúfolt blokk annyira traumatizál, hogy percekig bambán meredek magam elé, majd alig merek kimerészkedni az utcára, hiszen nem tudok elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy a világ veszélyes hely, ahol bármikor meggyilkolhatnak, felrobbanthatnak, kirabolhatnak, szörnyű baleset érhet, gyógyíthatatlan fertőzéseket szedhetek össze, és még ki tudja, mennyiféle rettenet leselkedik rám. Nyilván ezek valós veszélyek, de statiszikailag sokkal kevésbé valószínű a bekövetkezésük, mint ahogy egy-egy hírblokk után érzi a megfélemlített halandó.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

2astalavista
híradó tv2,rtl= gyilkolás+késelés+karamból+kocsmai verekedés*2+született egy X az állatkertben
híradó mtv: imf+Orbán ezt üzente+az ellenzék azt üzente+demonstráció+adó emelés vagy csalás *3 + szeronális jó hír
Darthon1
@2astalavista: Kifelejtetted a Szecsődi Karcsika csöcseit!
Január
Egy biztos, hogy jelentősen stresszeli a nézőket az, ha naponta 2-3 híradót megnéznek különböző csatornákon. Mindenütt a hír a negativ hír. Sajnos a híradók régen vetekszenek a Zsaru magazinnal.
Szörnyűlködhet mindenki kedvére, azután mindenki rendőrért kiállt, vagy minden reagálás nélkül hagyja az olyan dolgokat, mint térfigyelő rendszerek kiépítése stb. Pedig ezek nem a bűnözést akadályozzák meg, melyeknek társadalmi, gazdasági okai vannak, csak ezeket orvosolni jóval nehezebb, mint a térfigyelést kiépíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.