Kimutatták, miért tud olyan ellenállhatatlan lenni egyesek számára a csokoládé. Az édes és zsíros nyalánkság utáni sóvárgás egy meglepő agyi területre és az ott termelődő természetes, ópiumszerű vegyületre vezethető vissza – derül ki a Current Biology szeptemberi számában megjelent tanulmányból.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
De én nem is akarok ellentmondani a finom csokiknak!:)) Sőt hagyom magam elcsábulni:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.