Nagyon szerelmes lettem egy jóképű férfiba, akiről kiderült, hogy már volt egy felesége, de meghalt. A szüleimnek nem nagyon tetszett a kapcsolatunk, úgy látták, nem lesz jó ez a házasság, mert nemrég vesztette el a feleségét. Minél inkább ellene beszéltek, én annál jobban beleszerettem. A feleségét alig egy éves házasság után vesztette el. Gyermekkori szerelem volt. Mi Istvánnal mégis úgy éreztük, hogy szerelmesek vagyunk egymásba, és azt gondoltuk, hogy minden rendben lesz a közös életünkkel, ha összeházasodunk.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
EGy halottal nem lehet versenyezni! Azt ha feldolgozta, utána lehet párt választani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
EGy halottal nem lehet versenyezni! Azt ha feldolgozta, utána lehet párt választani.
ideals2012
@gabrella: Egyetértek.. volt özvegy barátom.. - nem múlt el nap anélkül, hogy ne emlegette volna a halott feleséget.. - volt, hogy rászóltam, az ágyunk kétszemélyes, a harmadiknak itt nincs helye.. - semmi nem segített, csak az elválás.
Cirokamamika
Szerintem nem szerelmes a volt feleségébe!!! Mert ha újra nősülők vagy...és családot alapítók,azt nem tehettem komoly érzések nélkül,ha nem lett volna komoly az érzése irántad akkor nem vesz el!! Csak együtt éltek,meg ilyenek!! Szerintem a férjed abban a helyezettben van,hogy agyilag nem tette túl magát,a szerette elvesztésén!!!Lehet hogy érzelmileg igen,de tudat alatt még nem!!!(pláne:gyereketek lett) ö lehet anno ábrándoztak erröl
Cirokamamika
a volt feleségével,család,stb.stb.De látja azt hogy neki össze jött,de a másik felét meg eltemette!! Ha valami nem úgy sül el ahogy azt gyerekkorodban megálmodod,és várod a felnőtté válást,és mikor már ott vagy 1 lépésre a sors közbe szól,átírja a tervedet!!! Tudod te mekkora pofon ez egy ffi-nak???Nem szabad le támadni,"NA VÁLASZ"ÉN VAGY ö??? ha el akarod veszíteni,akkor tedd így!! De azt nem említed te hogy segítesz neki,egy komoly,érzelmi,lelki,agyi háborúban???(mert mikor össze jöttetek akkor tudtad hogy friss özvegy:( Figyelj én a te helyedben=be dobnák váratlanul valami női praktikát,amivel eltereled a figyelmét a bajáról,a gyerek 1 pár órára,nagyszülőknek,ha nem akarnak 7-végi nagyik lenni:D körbe udvarolnám a férjem,és amikor látom rajta hogy jól érzi magát,megbeszélni vele azt HOGY KI MÉSZ VELE AKKOR ÉS OTT,AZ ELHUNYTHOZ,MERT TE IS BESZÉLNI AKARSZ VELE!! MIATTA,vagy ha nem megy bele hogy ki menjél vele,akkor egyszer meglepni kint öt váratlanul!!(a sírnál)na vissza térve!!!és a sír mellett elkezdtek beszélgetni arról,hogy mi volt az ö vágyuk,és mit akartak az élettől? Áhítal, hallgasd végig!És mikor be fejezte,kezdj mesélni te az álmodról,és arról hogy!!Neked ö a király fehér lovon,te itt vagy neki,csak ö nincs veled és ha a volt asszony jó ember volt,akkor azt akarná hogy elválj??? mert,nem ragaszkodol az élőkhöz,és a gyerekedhez!!!és akkor kezdődik majd a mentegetőzés!! Mire te!!! mert te egy megértő feleség vagy,hagyod hogy havonta 1-szer ki menjen meglátogatni,és jössz a feltételeiddel,amit ö vagy fogad,vagy nem!!És akkor már biztos lehetel a dolgodban,vele szemben!!! Nem Viccből írtam,gondolkozz el rajta!!! És kíváncsi vagyok a végeredményre.SOK SZERENCSÉT;)
gabrella
@ideals2012: Nekem nem volt csak a környezetemből láttam. Sok férfi ha özvegyen marad nem tudja ellátni magát, főzés,mosás, takarítás és unatkozik egyedül, na meg ha a szex is hiányzik neki megnősül gyorsan.
De az még nem szerelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.