Egy kicsit túlsúlyos vagyok, és ezért ritkán akad olyan férfi, akinek úgy tetszenék, ahogy vagyok. Sok barátom volt, de amint egy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, mindjárt rá akartak beszélni valamilyen fogyókúrára. Ez mindig sértett, mert én folyton fogyózom, de valahogy teljesen sikertelenül. Most együtt járok valakivel, aki viszont azt mondja, hogy szereti a testemet, a rubensi idomokra bukik. Tudom, hogy így van, mert imádja velem a szexet, folyton nézeget, simogat, és érezhetően odavan a domborulataimért.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Ne hamarkodd el, egyáltalán nem biztos, hogy bántani akart, vagy célozgatni. Szerintem is kérdezz rá. Lehet, hogy ő nem is lát daginak. Ismerek olyan párt, ahol isteníti a férj az asszonyt, pedig az asszonyka szülés után felszedett vagy harminc kilót, de a férje észre sem veszi, annyira szerelmes belé.
Proli
Ha nem tetszel neki akkor nyalja ki hátulról oszt menjen Isten hírével!
De kár ezen rugózni amikor van annak a pasinak valami amin sokkal jobb:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.