Tegnap a férjemmel elmentünk az óbudai Tescoba, hogy megvegyünk egy akciós tabletet. Tisztában vagyok vele, hogy akinek nem sok köze van a számítástechnikához, az nem nagyon ismeri az új lehetőségeket, így a tábla PC-vel sincs tisztában, de az, ami a Tesco-ban folyik annyira röhejes, hogy bejegyzést kíván. No, kérem, elmentünk hát vásárolni, a tablet ára jelenleg 45. 000 forint az addigi 55. 000 forint helyett. Régóta nézegettük, szükséges lenne mindkettőnk munkájához is, bár tény, hogy nem létszükséglet, mindenesetre jól jönne. Megörültünk az akciónak, és meg akartuk vásárolni a gépecskét. Megtaláltuk a laptopokat, telefonokat és tableteket gyűjtő kis részt a hipermarketben, de alkalmazott egy darab sem volt a környéken, a termékek pedig üveg mögött lestek ránk, így megnézni sem tudtuk közelebbről.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@teremőrző: Van Ausztriában is és Németországban is Tesco, de azt nem lehet a M.országival összehasonlítani sem árukínálattal, sem szakképzett dolgozókkal!!
Nekem is sokszor van problémám, (többször írtam már a vásárlók könyvébe, minek eredményeképp párszor kaptam vásárlási utalványt ellensúlyozásként) de az biztos, hogy nem megfelelő szakképesítésű emberek vannak bizonyos helyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
Hogy lehet az, hogy...

Úgy, hogy ez a magyarországi Tesco. Itt még élelmiszert is több évente egyszer vásárolok, műszaki terméket pedig soha!
A kismillió műszaki illetve online műszaki szakbolt korában, hogy jut eszébe valakinek a Tesco?! A Tesco-t nagy ívben kerülni kell!!!
overdose
A Bécsi uti Tescó a legprimitivebb a dolgozókat megalázzák,az áru drága és büdös.a vezetőség nyalásból áll egyik hülyébb mint a másik ennyi a Bécsi úti Tescóról hányok ha rájuk gondolok!
zabhegyező
@ágimami: Mikor engedték be őket e németek?
nehogymá
a multiknál a ’kisnagy ‘fönökök féltve a helyüket igen nagy baromságokat csinálnak vagy csináltatnak a melosokkal.vagy komolyan elhiszi valaki hogy szándékosan járatják le magukat?
sza
ez nem újdonság! Nálunk ha meghirdetnek valamit már első nap sincs!
csikknorisz
@zabhegyező: Erről én sem hallottam. Anglián kívül csak a "visegrádi négyek" országaiban volt teszkó Európában, mikor ott dolgoztam. Bár ennek már több, mint 5 éve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.