A mentorházból Zámbó Krisztián is bekerült a legjobb tizenkettő közé, így a szombati élő show-ban ott lesz az X-Faktor színpadán. Keresztes Ildikó mentoráltjának szereplése erősen megosztotta a közvéleményt, a 28 év felettiek kategóriájában versenyző énekes azonban csak a pozitív visszajelzésekre figyel, más nem érdekli. A casting előtti napon minden hitét elvesztette, alig mert elmenni a válogatóra, majd ugyanúgy 16 órát ült a kövön várakozva, mint mindenki más. A korábbi szériákat csak a tévéből követte, nem tudta, milyen kemény munka vár rá, ha bekerül a színfalak mögé. Sokáig aggódott azon, hogyan fog beilleszkedni a versenyzők közé, és milyen előítéletek születnek, ha a válogatás során színpadra lép: "Nem is sejtettem, milyen intenzitással készülnek a versenyzők a megpróbáltatások előtt, s milyen lesz küzdeni a továbbjutásért. Sok tényező miatt rettegtem attól, hogyan fogadnak majd a mentorok és a nézők, és egyáltalán helyt tudok-e állni ebben a mezőnyben. Úgy érzem, van...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@bandusi: Ha te "Pszichologus" vagy akkor én vagyok az angol királynő! Helyesírás, stílus nuku. Mennyema, wazze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@sziráki ágnes: Így van ahogy írod!! A Jimmy állítólag még egy asztalhoz sem ült le velük nyilvánosan. Biztos oka volt rá! Undorító, hogy a halálából akarnak, és élnek meg.
sza
Krisztián édesanyja és Edit barátnők, akkor is jóban voltak amikor még Jimmy élt. Mindegy hogy az egyik ex volt, a gyerekek végett tudtak együtt működni.( Bocs jobb szót nem találtam:-) ) Azért az elgondolkodtató hogy még egyikük se jelent meg egy " emlékkoncerten " sem ahol a testvérek " emlékeztek" !
Mobil123
@sziráki ágnes: Csodálkozol?? Tipikus "varázsló" fajta.
Disznópofa
Szerintem meg akkor bizonyított volna ha újra elénekli azt a szörnyű dalt, azt viszont rendesen.
honeykiss
Ne törödj azzal,hogy mit beszélnek mások, nem lehet mindenki kedvenc és szeretetre méltó...énekelj ha ahhoz van kedved az idő vagy téged igazol vagy nem...apád dalait kerüld járd a magad útját és zenéjét...
Pilóta
Próbáljuk úgy kezelni Krisztiánt, mintha nem is lett volna apja, illetve sosem ismertük volna Jimmyt! Nos, ebben az esetben mi jutna róla eszünkbe? Ez alapján ítéljük meg az atyai közrehatást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.