Az exvillalakó egy keddi napon utazott Londonba, és hétvégén már munkába is állt. Élettársa és gyerekei a tervek szerint karácsonyra mennek utána, de a hírekkel ellentétben nem segélyből akarnak megélni. VV Fecó tervei közt szerepel az is, hogy a magyar mulatós zenét megszeretteti az angolokkal. Kedd este érkezett Londonba VV Fecó és hétvégén már egy pubbon dolgozott – jött a hír a Velvetnek az exvillalakó élettársától, Angélától. Balogh Ferencnek a melót az egyik haverja szerezte, de még múlt héten egyáltalán nem volt biztos, hogy a nagydumás roma szimpatikus lesz-e a vendéglátóegység főnökének.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
Megint egy érdektelen hír.
Persze nem is! Hisz nem segélyért ment, ez akkor jó hír az angoloknak.
dodo571031
@jameska: De ha kap segélyt azt már csak felveszi.
radios45
Ez a cím azt sugallja, Mo-n a sok munkanélküli, álláskereső a segély miatt vállal közmunkát, hiszen 6hónap után már 40napig is kaphat 28ez.ft.ot, de ezután márcsak 22800ft.ot, vagyis nagyon jól lehet éhezni nyomorogni belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.