A kínai férj azután kezdeményezte az eljárást, hogy felesége egy szörnyen csúnya gyermeket hozott a világra. Bár kislányuk születése közös életük legboldogabb pillanata kellett volna, hogy legyen, a Feng házaspár igazi drámája éppen ekkor kezdődött. A férj, Jian Feng nemhogy nem érzett földöntúli boldogságot, amikor kezébe adták újszülött gyermekét, de egyenesen elborzadt. Mint mondta, még soha korábban nem látott olyan csúnya gyereket, aki ráadásul egyikükre sem hasonlított. Pár hét múlva már azzal gyanúsította meg feleségét, hogy megcsalta őt. A nő hamar megtört és bevallotta, hogy szó sincs másik férfiról, annyi történt csupán, hogy megismerkedésük előtt 100 ezer dollárért szépítő műtéteken esett át, amikről soha nem beszélt. Igaz, a férje sem kérdezte soha, hogy volt-e bármilyen plasztikai műtétje. A férfi ezután adta be a válókeresetet, és mintha mindez nem lenne elég, be is perelte volt feleségét, és 75 ezer forint kártérítést követelt tőle azért, mert becsapta őt, és...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Buta emberek mindig is voltak és lesznek is !Tanulni kéne egy kis biológiát.Az anyán végzett szépészeti műtéttől nem születik csúnya gyerek.Szülők génjei viszont meghatározzák azt. Egy csecsemő folyamatosan változik.Bármely szülőhöz történő hasonlóság keresgélése párnapos csecsemőkorban a "rokonságot" minősíti .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Tényleg csúnya volt! De a gyerek erről mit tehet???
palika
Csúnya nő nincs, csak le kell takarni, csúnya gyerek nincs, ha a sajátja...
Kutyafüle
Régi mondás de Kínában nem ismerik. "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát".
A kedves anyós sem lehetett egy gyönyörűség, azt nem látta?
Ja kérem, aki a szerelemtől vak volt, az vessen magára:)))))))
kerék
:D az a legviccesebb, hogy mindez Kínában történt..pedig azok mind ugyan úgy néznek ki...
Pilóta
@kerék: Hát ez az, de ez meg kitűnt a sorból!:-)
kerék
@Pilóta: Igaz, ennek akkor nagyon randának kellett lennie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.