Pár évvel ezelőtt a Spar akciójában lehetett hozzájutni a jó minőségű német Zwilling késekhez, most ugyanezen márkájú késeket vonta be a Tesco saját pontgyűjtéses akciójába. Igaz, a típuscsalád nem teljesen egyezik, de a minőség és a háttér ugyanaz. Kezdjünk őrülten pontokat gyűjteni? Igen, de ésszel. Összevetettük a két bolt által kínált német termékek értékét. Meglepő módon az idei akcióban szereplő kések eredeti, nem akciós ára szinte alig változott a 2008-as modellekéhez képest, és még csak nem is drágábbak lettek. Így például az általános kés hűségpontok nélküli ára a Tescóban most 15 599, míg a testvéréért négy évvel ezelőtt 15 900 forintot kellett fizetni. A másik legjobban fogyó szeletelőkés most 18 999, míg 2008-ban 19 000 forint volt. Természetesen ugyanez a helyzet a nagy kedvenc Santoku-késsel is, idén 26 599, régen 26 000 forintért lehetett megkapni.

Forrás: divany.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
Nem a Tesco gyártja a selejtes cuccokat.:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@Kutyafüle: Kínai minőség? van olyan? szerintem selejt, vagy az anyag vagy...
Kutyafüle
@palika: Vagyis egyeltalán az egész mindenség úgy ahogy van.:))
palika
@Kutyafüle: Vegyél hazait, de ha teheted, ne a nagy áruházban...
Kutyafüle
@palika: Köszi a jótanácsot, ritkán vásárolok, de nagyon megnézem a minőséget. Ez a Tescós vásárlás csak egy elsietett lépés volt:))
darwin
@palika: Sőt olyan is van,hogy kínai szagú! :)Vettem egy porszívót a fent nevezett műintézményben,és bármikor elindítottam,le kellett csuknom,mert annyira műanyag szaga volt,hogy hányinger.Hazajött a fiam,és azt mondta,hogy kínai szaga van.Az is volt:hongkongi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.