Riyadh - Különös kegyetlenséggel végzett ötéves kislányával egy apa: addig ütötte egy forró vassal és korbáccsal, míg a gyerek belehalt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Hétágú szöges korbácsot neki, és a nap 24 órájában ütlegelni ezt az elvetemült barmot, addig amíg lélegzik. De még utána is biztos ami biztos!
gabrella
Szerencsétlen kis ötéves mit tudott csinálni amiért nem a szülő felelős?
gabrella
Nagyon kéne nekünk ilyen fanatikus idióta iszlám országokkal bármiféle kapcsolatunk legyen!!!
Dulcinea
@gabrella: A cikk szerint Szaúd-Arábiában történt ez a szerencsétlen "baleset"!
Azért írom balesetnek, mert ők, valszeg így is értelmezik! Tudod ott a nőknek, és a kislányoknak egyáltalán nincs semmi joguk! Mi több nem is veszik emberszámba őket, olyannyira nem, hogy mind a mai napig a legkisebb apróságért ütlegelhetik őket akár nyílt utcán, akár otthon , akár bárhol! Semmihez nincs joguk, egyedül csak a néma tűréshez, és szenvedéshez! Sajnos mind a mai napig ez van náluk! És ami a legborzasztóbb nem is annyira a vallásuk miatt történik mindez, hanem elsősorban a férfiakba belenevelt ostoba hagyomány miatt!
Majd egyszer, jártadban keltedben, ha valahol megtalálod vedd meg és olvasd el ezt a könyvet! Hercegasszony voltam Teheránban! Igaz történeten alapul.
gabrella
@Dulcinea: Ilyen primitív népről még csak hallani sem szeretek. A nők rabszolgatartása ma már büntetendő kellene legyen!
De minden gyerekellenes tettet keményen megbosszulnék.
Dulcinea
@gabrella: Egyetértek veled! Én sem szeretem mikor gyermeket bántalmaznak, vagy ölnek meg bármelyik országban is történjék! Valahányszor ilyenről olvasok elkap a vakdüh, és ha kezem közé kaparinthatnám az elkövetőt, hidd el, hogy szemrebbenés, és lelkiismeret furdalás nélkül kínoznám amíg csak lélegezni tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.