Halálra verte élettársát egy leveleki férfi vasárnap - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője. Az 51 éves, ittas férfi addig ütötte a nőt, míg az életjelet adott. Az asszonyon már nem lehetett segíteni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
Ha lenne 4-5-6 gyerekük, ez bizonyára nem történik meg... ugye, Varga képviselő úr?
Zsoel
@sziráki ágnes: Úgy látszik, bizonyos dolgokban mit sem változott semmi. Apukám mesélt régen egy hasonlót történetet, még a hetvenes évekből.
Egy részeges házaspár alaposan beitalozott a kocsmában, majd elmenőben vásároltak még egy flakon bort, hogy otthon is legyen mit piálni. Hazatérve aztán ágynak estek, hogy kipihenjék a kocsmai fáradalmakat, azonban az asszony hamarabb ébredt fel, "nekilátott" a "tartaléknak", és mire férjuram is magához tért a mámorból, egy csepp sem maradt neki. Ezen aztán úgy feldühödött, hogy mérgében - nevelő célzattal - sikerült úgy elagyabugyálnia a feleségét, hogy végül "szerencsésen" agyonverte, amit a korabeli sajtó úgy tálalt: "Megfegyelmezte asszonyát a felbőszült férfi". Azóta ez szállóigévé vált a családunkban, apukám is mindig azt mondja viccből, ha anyukám valami neki nem tetszőt csinál, hogy: Lesz ám "megfegyelmezi asszonyát"! (Persze nem bántaná egy ujjal sem, csak úgy mondja.)
sza
@Zsoel: Az ilyen családok ha van gyerek azt teszik tönkre! Sose heveri ki ha ilyen környezetben nő fel! Nem tudom megérteni a piásokat! Pedig én olyan vagyok hogy mindenkiben felfedezem a jót..., de ezekbe nincsen!
Dulcinea
Atyaisten!...megnyugodhat! nem kell attól tartani, hogy nem jut a borból!
yazo64
Ha lenne 4-5-6 gyerekük, ez bizonyára nem történik meg... ugye, Varga képviselő úr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.