Az ember lánya írkál a szexről, szerelemről, lamúrról, mindenről, ami a pasi és a nő között zajlik, és még sosem volt szexshopban. Na, de kérem, hogy lehet így szexről írni? Azt sem tudod, hogy mi fán terem a dildó? Na, jó, arról azért már hallottam - gondolnám - de hogy láttam-e... nos, az kétséges. Éreztem, hogy hiányos a tudásom, mi több, e téren nagyon hiányos, ezért ellátogattam egy online szexshopba, hogy kiművelődjek, és ne kelljen szégyenkeznem tudatlanságom miatt. Ráadásul itt a karácsony, így ajándék ötletekre is vadászhattam az intim termékek boltjában. Kettőt emlnék ki a sok izgalmas eszköz közül.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flitteröcsi
Én egy igazinak jobban örülnék, egy vagina másolat elég morbid ötlet. :) Inkább tényleg vicces ajándéknak való, de ki az az idióta nő, aki lemásolja a punciját, aztán odaadja ajándékba, mondjuk parfüm, vagy csoki helyett. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.