Pályája csúcsán a magyar és cigány nóták királynőjeként emlegették Kovács Apollóniát. A napokban elfeledve, egy idősek otthonában hunyt el, ahol nem tudták, hogy ünnepelt művész volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A baráti kör semmit érő emberek seregéből állt,akik sűrűn látogathatták a barátságra való hivatkozással!
nemeth46
Erre az országra jellemző, hogy a régieket nem becsülik, a pornós, erkölcs hiányában szenvedő, magamutogató, ostoba emberek érnek itt valamit és olyanok viszik hírünket a világban mint Győzike és neje. Vislkedni nem tudnak, buták mint a sötét éjszaka. Néhányan még vagyunk azért akiknek sokat jelent Kovács Apollónia, Gobbi, Huszti, Csala, Bessenyei, hogy csak néhányat említsek és remélem még sokáig közöttünk lesznek akik velünk vannak még és végre valaki felfigyel arra, hogy velük is érdemes lenne foglalkozni. Talán készíteni egy olyan műsort, hogy " Hogy van...YX. Szerintem sok néző és érdeklődő lenne, mert azért még vannak olyanok ebben az országban akit nem a szenny érdekel. Csak ugy mellesleg jegyzem meg mit tett le a kultúra asztalára Molnár Anikó, a részeges Éva és a többi, neveket nem tudok említeni mert hála nem ismerem őket
Dr plágium
Nyugodjon Békében!
Nagyszerű művész volt, kár hogy utolsó éveiben elfelejtkeztek róla.
Az ilyen barátok akik azt sem tudták hol van, nem igazi barátok.
honeykiss
Az országunk szégyene is ez,hogy igazi művészek vesznek a semmibe...na a barátok meg elmehetnek a jó francba fújjjjjjjj.
NYUGODJON BÉKÉBEN !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.