A rejtélyes lénnyel való találkozásról még videót is készített a férfi, de a vadőrök szerint ez csak egy bagoly. A hubbardtoni férfi úgy érzi, ekkorát ő sosem tévedne.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Én meg láttam a béremelésemről szóló igéretet,de kiderült,hogy mégsem az volt. /Gondolom a többi pedagógus is így járt /
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Múltkorában láttam az ozone networkön ilyen műsort. Jetivadászok, vagy mi. Unatkozó városi bizniszmenek jetik után kajtatnak az erdőben. Itt egy szőrcsomó, na ez biztos jetifészek. És hasonlók. Itt egy letört ág, ezt is biztos a jetik csinálták. Hú de izgi. Elmentek már az ismeretterjesztő adókon is a hülye valóságsók irányába.
Feraj49
@sziráki ágnes: Gyerekkoromban /igaz akkor még kisdobos voltam/ azt mondtuk az "ígéret szép szó,ha betartják úgy jó ! Hát "ezek nem voltak kisdobosok ? Később pedig "úttörő becsület szavamra" szól az ígéret megerősítése.Úgy látom úttörők sem voltak! Hát hol a "jó francba" voltak ezek gyerekek ?

@A Tündik bündije: Az sem rossz.!Én azt látom,hogy itt megy a "Haverok,Buli,Fanta" nevű játék.
sza
@Feraj49: Aztat én nem tudom kérem szépen! de veled ellentétben én nem estem pofára mert én nem is számítottam rá... :-(
Feraj49
@sziráki ágnes: Majd csak "kiheverem" !
sza
@Feraj49: Ki kellett már párszor! Van benne gyakorlatunk... :-)
Pilóta
"A férfi egyébként önjelölt jeti kutató"
--- Vili:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.