Egyáltalán nem jutott volna eszembe leírni ezt a problémámat, ha nem olvasok a többi nő gondjáról a neten. Már majdnem 25 éve vagyunk házasok, erre mondják, hogy még gombócból is sok, de én nem így érzem, nagyon szeretem a férjemet. Még a mai napig is, ha ránézek, azt a jóképű fiút látom, akibe teljesen beleszerettem. Gyönyörű éveink volt együtt, két gyereket szültem, és eszemben sincs változtatni, mert a férjem a legjobb ember és a legjobb férj a világon. Egy apróság mégis van, ami nem hagy nyugodni egy ideje. Nekem a férjem volt a második barátom, előtte volt egy egy éves kapcsolatom, és az akkori szerelmemmel lefeküdtem. Ő vette el a szüzességemet.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Megvan az 50 éves évforduló , ül az idős pár a kanapén . Egyszer csak a mama lekever egyet , kérdi a tata - ez miért volt ?
- Eltelt 50 év és nem volt egy orgazmusom sem. -- Kis idő múlva a tata kever le egyet. -- Na most te mondd ez miért volt ?
- Honnan tudod , hogy milyen az orgazmus ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Kutyafüle: 16:59
Felhívja a barátját Éva és bezárkóznak a szobájába. Mikor elmegy a fiú, az anyja érdeklődik, hogy hogyan sikerült a buli:
- Megkínáltad tortával?
- Igen, nagyon ízlett neki!
- Borral?
- Igen, az is ízlett neki.
- Kétszersülttel?
- Nem, háromszor. . .
Kutyafüle
@sokanvagyunk: A krisnásnak színlelnie kell? ja persze, a többi időt imádkozással tölti el:D
sokanvagyunk
@Kutyafüle: Nem színlelni... - csak gyermeknemzésre, és nem örömszerzésre. Tehát kettő, és nem naponta!
Kutyafüle
@sokanvagyunk: Ja, ezt nem tudtam! És ebbe a krisnás nők beleegyeznek? Szerintem ők ezt úgy értelmezik, hogy egy férfitől csak kettő lehet. Ezért van olyan sok gyerekük:)
sokanvagyunk
@Kutyafüle: Ne haragudj, de (nem csak ezekért) nem mélyedtem el a hitükben, hozzám már igencsak aszottan, párosával jöttek invitálni...
Kutyafüle
@sokanvagyunk: Ezekután még jó, hogy nem tudtak rábeszélni, sívár egy élet lehet hallod:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.