A Bricostore-végkiárusítás mellett majdnem elsikkadt, hogy a Tescóban is volt ám különlegesen kedvezményes játékvásár. Az egyetlen gond csak az volt naiv ügyfél szerint, hogy a csak a polcokon található termékeket akciózták. A raktárból nem töltötték újra a játékokat menet közben, naiv vásárlónak azt javasolták, jöjjön vissza este 10-re, amikor már nincs akció: A Tesco kitalált egy remek akciót múlt hétre, hogy a péntek-szombat délutáni pangó időszak forgalmát fellendítse. Az akció lényege az, hogy aki 17:00 és 22:00 között bármilyen játékot vásárol, a vételár felének értékében kap egy későbbi időszakban levásárolható kupont. Az ötlet jó, hiszen a karácsony még messze van, ki is lenne olyan bolond, hogy már novemberben nekiáll játékot venni. Nyilván a szervező sem számított rá, hogy egy 50%-osnak beállított (valójában max. 33%-os ) kedvezmény hatására hömpölyögni fognak a vásárlóhordák, és néhány nagyon gagyi darab kivételével üresre csontozzák a játékosztály polcait. Persze nem várhatjuk el, hogy egy frissen indult vállalkozás, aminek csak minimális tapasztalata van a kereskedelemben, akkora éleslátásról tegyen tanúbizonyságot, hogy egy ilyen akció mögé logisztikai hátteret biztosítson. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ProPeller Mariann
Egen, pont néztem, hogy akció nélkül láttam jóval olcsóbban a kinézett autópályát, mint a TECSO-ban az "eredeti ár". Szóval papíron meg is volt az az 50%.. Tipikus "szívatnak anyám stop" eset.
Dulcinea
Az a helyzet a tescós kuponokkal, hogy legjobb kidobni a kukába! Másrészt ha nincs Thomaszos mozdony sínekkel...légy rugalmas és kreatív vegyél valami hasonlót...
libabor
Hát ebben a történetben semmi meglepő nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.