Részletek Schobert Norbi könyvéből 4. rész - Műtétje alatt az orvosok negyven percre leállították Norbi szívét. Erről és az operáció előtti, utáni érzéseiről, gondolatairól szól e héten megjelenő könyve.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Te jó ég, ez már az Istennel is beszél, azt is mondta neki Isten, hogy utolsó visszaküldés, a földre, mert a következő a tüzes pokol ahová még befogadást nyerhet.
silber13
Isten is tehet könnyelmű igéreteket a mielőbbi változás reményében...
keresztapa
@silber13: A könnyelműség elutasítva Isten által, következő csak a pokol lehet, remélem
nincs kifogásod az igazság szolgáltatás Isteni akaratának.
Rézangyal
Az én Istenem biztos nem. De eddig sem egy nyelvet beszéltünk.
DogAdventures
"Mi a legviccesebb az emberben? Mindig fordítva gondolkodnak: gyorsan fel akarnak nőni, hogy aztán az elveszett gyermekkor után sóhajtozzanak. Feláldozzák az egészségüket, hogy pénzt keressenek, aztán meg odaadják minden pénzüket, hogy egészségesek legyenek. Annyira sóvárognak a jövő után, hogy nem törődnek a jelennel, így aztán sem a jelent, sem a jövőt nem élik meg. Úgy élnek, mintha soha nem halnának meg, és úgy halnak meg, mintha soha nem éltek volna."
Coelho, Paulo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.