A Digi őszi mérlege elég szarul fest, minthogy a Discoveryk mellett az Animal Planet és a sorozatos TLC is eltűnt. Ráadásul ezek után sem hajlandóak a régi ügyfeleknek az új ügyfelek kedvezményes díját megadni, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan senki nem ezekre a csatornákra szerződött: Tele van a puttonyom a DIGI-vel! Kezdődött azzal, hogy szó nélkül eltüntették a TLC-t. Jó kis sorozatok közepén egyszer csak semmi:-( Folytatódott a Discovery-s húzásukkal, benyeltük. Voltam az ügyfélszolgálatukon, hogy hogyan lehetne több éves hűség után az új szerződőkhöz hasonló engedményt elérni? Amire én 5800-at perkálok, az egy újnak 3900:-((( Megsúgom, kb. sehogy - hacsak nem találok 3 hónapra korlátlan, mégis megfizethető mobilnetet, hogy áthidaljam a szüneteltetést. Most pedig jött a kegyelemdöfés: megint csak szó nélkül eltűnt az Animal Planet, de van "helyette" pl. horvát tévé. Hurrá! Szóval lóf@sz a digibe, de három, hogy jó szorosan álljon és ötször, hogy ne kelljen többször! Ui.: ötlet, hogy kinél kéne bejelenteni azt az ámokfutást?

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Ezt mind azért csinálják, hogy ne álljon fel az embernek...
dr. prédikátor
ebben az ügyben felhivtam az ügyfálszolgálatukat. kb 15 - 20 perc után kapcsoltak egy valakit . Elmondtam hogy mi a gondom, hogy megszüntették a Discovery, Animal Planet stb csatornákat. Kérdeztem hogy ilyenkor az előfizetést nem módositják hogy kb 5-6 csatornával kevesebb van? A válasz: nem mert ha új csatorna van akkor se kérnek többet.Csakhogy! nincs NÉZHETŐ értelmes csatorna.A szerződés felmondására azt válaszolták hogy felmondhatom , nem kell érte fizetni.Azt hioszem más szolgáltatót kell keresni mert a DIGI egy nagy rakás..., semmitérő szolgáltató:!!!
gabrella
Ugyanezt csinálta a PR-Telecom is. Az új belépők akcióját a régiekkel fizettetik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.