Elmehetnénk a világ számos tájára, utazhatnánk egyik helyről a másikra, hej, ha lenne pénzünk. Mehetnénk síelni Ausztriába, vagy napozni Tahitira, de elugorhatnánk Párizsba is, úgy hírlik, ott különleges az újév várás. Ha nem a négy fal közt, egy házibuliban, vagy csak otthon, a vacak tévéműsort rezignáltan bámulva töltenénk az év utolsó éjszakáját, akkor hol? Adunk néhány tippet, de mielőtt bárki felháborodna, közöljük, ezek az álmok lehet, hogy álmok maradnak. Mindenesetre az ember elábrándozhat, hogy hová utazna egy röpke hétre, ha épp nem a fogvacogtató hazai télben, hanem mondjuk trópusi környezetben, vagy valamelyik másik világváros fogvacogtató cidrijében szeretné tölteni az idejét. Mert azért cidri és cidri közt is van különbség, nemde? Szavazz, te hol szilvesztereznél, ha megtehetnéd!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Elmennék egy olyan szigetre, ahol mindig süt a nap, fehér a homok, pálmák bólogatnak, 28-30 fok van, helyes fiúk szolgálják fel a koktélomat, és közben az öreg itthon takarít és mosogat. :) Bora-Bora éppen jó lenne! :)
teremőrző
Csakis a Balatonon. :) Á, dehogy! St. Moritzban, egy deszkán csúszkálnék nagy vigyorral.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.