A napokban elhunyt Hollósi Frigyes édesanyja idősek otthonában él, és pont akkor ünnepelte századik születésnapját, amikor fia eltávozott. Berta néninek azt mondták: Frigyes azért nem köszöntötte fel ezen a jeles napon, mert sürgősen külföldre kellett utaznia.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Talán jobb is lenne ha nem tudná meg...borzasztó dolog az amikor az ember túléli a saját gyermekét:(...Nyugodjon békében Hollósi Frigyes !
QQCSI
"A család úgy gondolja, karácsony után közlik a nénivel, hogy túlélte a fiát."
Esetleg Húsvét után...?
Inkorrekt dolog a család részéről. Én legalábbis így érzem. Ez nem tartozik a kegyes hazugság kategóriába. Bár lehet, hogy nincs igazam.
lbs
Teljesen érthető a titkolás! A nénit meg még Isten éltesse sokáig!
QQCSI
@Horizont: Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy esetleg nincs olyan sok hátra az életéből, hogy esetleg ne lehetne elsumákolni az igazságot, de mi van akkor, ha még él 1-2-5-10 évet? Addig nem lehet hazudozni...Bár szerintem úgyis megérzi...
Tényleg nem könnyű. :(
QQCSI
@Horizont: A cikk szerint szellemileg teljesen rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.