Már nem először döntött így a bíróság, de az ítélet még mindig nem jogerős.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A fidesz még mindig nem talált embert,akit bilincsben lehetne mutogatni a médiában.Nézzetek már szét a saját házatok táján,több is van szabadlábon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
csak nem megint valami választás lesz? ;)
kereső
@Maccska: Cicus! Hol van itt a "kamera"? Létező személy az "ördög ügyvédje"?- vagy csak egy virtuális valaki, aki blogjában leleplezte borki-t? És hova lett az "ördög ügyvédje", miután azt irta, hogy az akkori igazságügyminiszterről is vannak kompromittáló felvételei...eltűnt, 2021 decemberében.- azóta nem irt blogot. Az Izraelbe eltávozott ügyvéd nem ér!Van-e "kamera" macska?
kereső
@Havanagi: Ha, már nem állt meg a 6 milliárdos ÁFA , és egyéb költségvetési csalás vádja--------amelynek segitségével kisemmizték Czeglédy-t, cégének székházát a szombathelyi potentát vette meg akkor a végrehajtó maffia segitségével, akkor is csak kell találni valamit.
kereső
@Maccska: Éppen a birósági itéletről irtam, amit irtam...ez a joggal való visszaélés, a jog megcsúfolásának magas iskolája...négylábú .
kereső
@Maccska: Miért is nincs jelentősége? Hogy lehet valaki bűnsegéd, ha nincs "bűnös", és nincs bűn...mert ugye nincs. Még virtuálisan sincs.
kereső
Az ügyészség 2021-ben emelt vádat Czeglédy Csaba ellen, először azt akarták rábizonyitani, hogy Ő az ördög ügyvédje., miután ez nem sikerült, lett belőle az ördög ügyvédjének bűnsegédje...ki is volt akkor az igazságügy miniszter?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.