Négy különböző napra esik a karácsony Tiszabőn, mégis a legtöbben inkább a világvégét várják az ünnep helyett. Órákra terveznek a legtöbben, napokra előre csak ritkán, évekre pedig soha. Az életben maradásért küzdenek az ország legszegényebb településén, ahol lehet, hogy már el is érkezett a világvége.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@musicnummer1: A magyar gárda csak oda megy ,ahol még van védeni való magyar.Itt már nincs.:(
a Pepita
@Horizont: Meg is van a véleményünk rólad. Te vagy a legtisztességesebb ember az itt fórumozók között...Az pedig, hogy már előre mentegetőztél, mutatja milyen elferdült világban élünk.Boldog Karácsonyt Neked és a kedves családodnak.
kamazuka
Nem tudom.
a szegénységben az a legmegrázóbb,hogy a semmittevés meg van magyarázva.
Van Baranyában egy kicsike település mely lakosság aránya, ehez hasonló,de ott a polgimajszter gondolt egyet,és a falu munkanélküli lakosságát fóliasátras zöldségtermesztésre ösztökélte.Onnan látják el az iskolát óvodát,és a családokat zöldséggel.Azon polgárok akik a szedd és vidd szabadságharcánál maradtak,azoknak e faluból mennie kellett.
Amit és ahogyan csinélnak,az példaértékü lehetne.
Csizmás Kond
A polgármesternek meg fogalma sincs, hogy mit kéne csinálni...gondolom a fizetését azért nem felejti el felvenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.