Mindenkinek joga van hinni a jóslásban – nagyjából ebben merül ki a kormány és a különböző hatóságok hivatalos véleménye a kereskedelmi tévék délelőtti és késő esti műsorsávjait ellepő jósműsorokkal kapcsolatban. Azt senki nem kívánja vizsgálni, igazat mondanak-e a jövőbe látók, igaz, a szervező cégek be is biztosították magukat ennek firtatása ellen. A magyarok 31 százaléka potenciális ügyfél, ennyien hisznek a jövő megjósolhatóságában. „Mekkora összeget szeretnének megkapni? Gondoljon erre az összegre erősen! A harmadik és az ötödik hónap mostantól, és beérkezik” – biztatja a betelefonálót a műsorvezető az egyik kereskedelmi tévé délelőtti műsorsávjában. A percenként bruttó 330 forintos hívás ellenértékeként gyorsan elvégzi a „föníciai pénzrituálét”, és már garantálja is, hogy néhány hónap, és pénz áll a házhoz.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Láttam a tévében, ingyé jósolta OV, hogy jövőre már jobb lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
Néha belekukkantok. Már egy ideje nem bírok nevetni se rajtuk. Sajnálom, akik ily módon szórják el pénzüket. Többet érne,ha a néni/bácsi a magas percdíjak árán beülne a cukrászdába egy kávéra és egy szelet süteményre a legszebb ruhájában és kicsit boldognak érezné magát. A gondokat magunknak kell megoldani.
jobb és balközép
Van egy István nevezetű úr, akinek ki vannak lakkozva a körmei és rúzsos a szája. Őt nagyon csípem. Úgy beszél, mint a Psota művésznő.
sokanvagyunk
@jobb és balközép: Akkor neki nem kell jóshoz fordulnia...
Pilóta
Próbáld ki eccer két vagy több néven, két vagy több számmal ugynazt megjósoltatni, nos az tuti, hogy az eredmény nem lesz kettővel osztható!:-)
kukac50
Aki tud olvasni a jóslatokból az látja Magyarországon élők beteg emberek prosztata,
hüvelygomba körömgomba reumák változata. Meg a potencia növelő szereket használják a férfiak,az nélkül tehetetlenek.
Gyümölcs nincs az országban csak tablettás vitamin.
Beteges reklámok,utálom Őket.
almalibre
A múltkor elcsíptem egy édes jelenetet, egy csadorba öltözött cipőboksszal kikent spiné épp bemutatkozott és akcentus nélkül közölte, hogy félig palesztin, félig görög, egy hétre jött Magyarországra, hogy segítsen a rászorulókra… Aki ezek után felhívta, tényleg megérdemli…
A gond, hogy ezek a műsorok már rég nem a jóslásokról szólnak, a magukat fényőrnek, médiumnak nevező imposztorok azt ígérik, megoldják a hívók problémáját, azaz olyan szolgáltatást ígérnek, amit nem tudnak teljesíteni, ami szerintem már kimeríti a vásárló megtévesztését, így jogilag felelőségre is vonhatóak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.