Bajnai Gordon az ország legjobban álcázott oligarchája. Egy törékeny alkatú “kedves srác” a nagyok között, egy “halk szavú úriember” (copyright Wachsler Tamás), egy kisfiús mosoly az ádáz vigyorok árnyékában, aki joggal mondja, hogy vagyona nem mérhető az első százhoz és úgy tesz, mintha nem lenne az, ami. Gyarapodása azonban – kicsiben – éppen úgy a rendszerváltás utáni átmenet zavaros évtizedéhez köthető, mint oligarcha-társaié. Az egykori ifjúpolitikus üzletember lett, vagyont halmozott fel, majd megint politikusi pályára lépett – mi ez, ha nem kelet-európai oligarcha-sors?

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: nahát
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nahát: Édes fiam!
A Heti Váladék nevezetű szaröntöde helyett olvasgasd el szépen Don Quijote írását!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noboza
@profon: Én hosszutávu ,kapcsolatokat, csak arra érdemes emberekkel kötöttem ugy-hogy ne reménykedej.Ami a kutatásaidat illeti lebeszélnélek ,mert egy ilyen oldal nem adhat biztos alapozottságot, un tudományos megfigyelésekhez-máris mondom a konkluziót. az érdeklődésedre .Ezek a viselkedésformák, nem(dinamika) csakis és kizárólag elvek mentén zajlanak így aztán az egyforma tézisekhez(vélt- vagy valós) ragaszkodás felülír minden mást.Erősítheti-vagy torzíthatja a "képet" az alanyok személyiségi jegyei és a kutató affinitásához tapasztalati tényeken alapuló tudásfaktora.Utolsó mondatodra annyit: mint ujszülött ki rácsodálkozik a világra___az orvostlás gyakorlatában is leginkább az eszközi fejlődés ,a jelentősebb.
noboza
@profon: És jó lenne ha arra válaszolnál hogyan gondoltátok ti akárhányan az én kinyujtásomat megköszönném:
profon
a@noboza: Amiről nincs tudomásom, ahhoz nem tudok hozzászólni ! Jómagam nem tudok olyanról ,hogy valakit kiutáltak volna innen !
noboza
@profon:Szelektív az emlékezeted,és ez nagy veszély azokra -akiknek a viselkedési formáit vizsgálod.A mai hozzád intézett kommentemben-11h11'-kor leirtam neked azt a kommentet, amit kutyafüle küldött neked 2012.12.17-én 21h25' kor este.Szó-szerinti idézet volt.Csak magamnak kérdés----kik is vagytok ti tulajdonképpen???.Nem sokára erre is válasz érkezik remélem.
noboza
Válasz nélkül elhuztál-gyávaság.Most már tudom kik vagytok.Annak a moderátoroknak a fizetett bérfirkászai kikkel,a nem tetsző dolgokat ti határozzátok meg vagy csak szivesség-alapján töröltetitek@profon:
profon
@noboza: No ! Megjöttem a rokon látogatásból és örömmel látom ,hogy egész kis összeesküvés elmélet alakult ki míg távol voltam ! :) Visszaolvasva az előzőeket meg kell mondanom ,hogy halovány fogalmam sincs miről beszélsz ! De komolyan. De bármi problémád adódna amiatt ,hogy a véleményedet leírod ezen a fórumon én teljes mellszélességgel kiállok a véleményszabadságod mellett !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.