Budapest - Szigethalom - Csak „kiművelődne" a börtönben J. János(17), ezért a bíróság úgy döntött, inkább javítóintézetbe töltse a fiatal az előzetes letartóztatását. Meglehet, sok újat nem tanulna a börtönfalak között, hiszen azért kell felelnie, mert újév hajnalán két sportolót is majdnem a túlvilágra küldött késével.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nagyon gyenge a BTK-nk. De legalábbis nem a bűncselekmények súlyával azonos súlyú büntetést kapnak az elkövetők. Ideje lenne átdolgozni, hogy minden bűnös az elkövetett bűn súlyának megfelelő büntetést kapja.
Az egyenesen vicc, hogy a késelő családja megfenyegeti az áldozat családját, hogy vér fog folyni, ha a késelő ellen tesz vallomást az áldozat. Ez amolyan cigányos viselkedés, de ha nem is cigányok, részemről már a rács mögött ülne az egész család, életveszélyes fenyegetés megalapozott gyanúja miatt.
És nem "levelezőtagozaton" kellene eltölteniük a kiszabott büntetést, hanem a legszigorúbb körülmények között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@kkalman: Valami van a levegőben, nem tudok aludni... Látom, Te sem. :)
kkalman
@Levendula: Nem tudom mi lehetett éjjel a levegőben, de én tizenéves koromtól bagolykodok. Éjjel egy óránál előbb ritkán fekszek le, de előfordul, hogy még két óra után is ébren vagyok.
Kutyafüle
@kkalman: szia végre egyszer találkozunk:)) Napóleonnak is elég volt 4 óra alvás:))
kkalman
@Kutyafüle: Szia! Én itt vagyok minden este. Már csak azért is, hogy a gépem meg ne sértődjön, mert elhanyagolom. :)
Kutyafüle
@kkalman: igen olvaslak, de csak mindíg másnap, mert te éjjel egykor kommentelsz, én pedig akkor már javában alszom. mint ahogy most is megyek a kotorékba, szia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.