Okostelefonunk lassan mindenhez jobban ért majd, mint mi: ráadásul a mostani időkben az emberiség nemcsak ősei természettiszteletét, önállóságát és tudását, de lassan intelligenciáját is maga mögött hagyja - legalábbis a kutatók szerint. A jelen emberének intelligenciájának egy része ugyanis csak addig tart, míg be nem köszönt egy hosszabb áramszünet.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Akkor mégiscsak azoknak lesz igazuk akik azt mondták, hogy az emberiség IQ.ja állandó, de mivel egyre többen osztoznak rajta, egyre kevesebb jut egyre-egyre...:))
sonderkommando
Nekem Note 2-em van (előtte is hasonló kategória volt) mégsem érzem magam hülyébbnek tőle, igaz nem is függök tőle úgy mint mások. Ha lemerül, vagy otthon marad, nem megyek a falnak.
Elég szomorú, hogy sokan átestek a ló túloldalára a net és különféle kütyük miatt; úgy gondolom, hogy az emberi kapcsolatokra a net, a közösségi oldalak, a mobil eszközök nagyon rossz hatással vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.