A kaposvári rendőrségi fogdáról Szombathelyre, az elítéltek között csak luxusbörtönként emlegetett magánbörtönbe szállították P. Erikát, akit a 11 éves Szita Bence megölésével gyanúsítanak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

musicnummer1
Igy a hirböl :
" Tizenhárom hektáros terület, maximum négyfős, padlófűtéses, szeparált vécés-zuhanyzós zárkák. Ilyen a szombathelyi börtön, amelyet tizenöt éven át évi kétmilliárd forintért bérel egy konzorciumtól az állam..."
Már csak ez hiányzott ...évi 2.000.000.000.-HUF bérleti dij...és a rohadék bürözök ugy élnek, mintha appartman-ban laknának...
A gyerekgyilkos azért ment oda, mert félt, hogy " megtorolják" a társai ???
Kicsit humánus...Akkor nem félt, amikor elásott egy 11 évs kisfiut ???
Hihetetlen, megrázó hir !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@QQríkú:Nem, de kár a patinás Veszprémet elszennyezni ezekkel a humán selejtekkel.
Meg túlzottan nagy a létszámuk, emellett a rabmunkahelyekre való kiszállítás, meg a visszaszállítás költséges lenne.
Gazdaságilag is célszerűbb a munkavégzés helyén, vagy annak a közvetlen közelében tárolni ezeket a veszélyes biológiai eredetű veszélyes hulladékokat.
adsl70
eleve beteg, zartosztalyon a helye, ja de mar nincs olyan ...
almosd
Még szerencse hogy tél van mert még napozni is kiengednék ,még tán dzsakuzzit is kapna had pancsoljon egy kicsit ,mert megérdemli !?
monikalakatos
Nem értem miért kell őket jobb körülmények közé tenni,amikor ez a kis ártatlan kisfiú már soha többet nem jöhet vissza!!Ez Magyarország be lehet hányni ezektől az undorító képmutató felsőbb vezetőktől.Miért kell megkímélni?Jobban örülnék ha kinyírnák őket mind a hármukat,mert ez lenne a legcélszerűbb
P-Márta
Naná, hogy oda, EGY SZAVAZÓVAL és a környezetében élőkével TÖBB SZAVAZÓ a FIDESZNEK, gyűjtik őket, ez is egy változat, nemcsak a pénzbeni megvételük, mint az amerikai magyar diaszpóra... 1,2 millió dollárért és a legújabb változat több százezer forintos havi fizetésekért, külföldi magyarok levadászása, befolyásolása az itthoni 2014-es fideszSSSS-re szavazásra.
Ezeket az eseményeket akár NEMZETKÖZI BOTRÁNYKÉNT is lehetne kezelni! - dehát ez Magyarország!
verőce21
@SwordFish: (13:57) Az tetszik a megnyilvánulásodban, hogy látszik mennyire megosztott a társadalom a Jobbikra és az Együtt 2014-re szavazók buzdításában.

Tehát nincs veszélyben a Fidesz 2014-es győzelme! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.