Pár évtizeddel ezelőtt jókat röhögtünk a sok hülyén, akik gyűjtést indítottak egy bizonyos Isauráért, hogy kiváltsák a rabszolgasorsból. Azt mondtuk, ilyen nincs, ez nem lehet igaz. Ekkora baromság csak egyszer fordulhat elő az életben. Tévedtünk, pedig tudhattuk,hogy a hülyeségnek nincs határa. A szappanoperákon felnőtt nézők agyát akarva-akaratlanul alaposan átmosták. Ki gondolná, hogy a sorozatok nézőinek legalább a fele, azt hiszi, hogy igaz történeteket lát. Elhiszik, hogy a Barátok közt a Jóban rosszban és a többi hasonló filmsorozat szereplői valós alakok. Máskülönben nem harcolnának egy-egy szereplő visszahozásáról, (még a halálból is) mint legutóbb a mélybe lökött Berényiről vagy a lépcsőn leguruló szörnyethalt Magdi anyusról vagy a Jóban (ennél) rosszabból a jóképű papról.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hülye az aki ezeket a sorozatokat írja és az a média amelyik leadja...szánalmas ,hogy csak ennyire telik...sok színészről el sem tudom képzelni,hogy mást is eltudna játszani...de kérdem én,mit nézzenek az emberek ha ezt a sok szart nyomják le a torkukon nap mint nap, na és a többi műsorról ne is beszéljünk...VV. Mega, X-F,Voice,Csszületik,Napi hírek amiben csak leszúrta,megölte,megerőszakolta stb. van...filmek amiket 100x lejátszottak már...és lehetne sorolni a sok szart...nos akkor kérdezem én a sok butító műsor láttán miért csodálkoznak, ha valakit vissza hívnak még ha meg is halt, ebben a sok baromságba belefér minden,még az is ami 500 évvel ezelőtt volt,hogy gyűjött a jó nép...ma nem gyűjtenek mert nincs miből...szóval itt csak egy hülye létezik és az a Média...Egyébként meg hülye az aki elösször befűzte a cipődet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Horizont: Hát nyugodtabb lennék ha ílyen tanára lenne a kislányomnak. Biztos nem lenne rosszul reggelente iskolába menetkor.
Mobil123
@Horizont: Mi is azt szerettük aki szigorú volt, de mondig segített bármivel is fordultunk hozzá. Na ilyen nincs abban az iskolában ahová a lánykám jár. Igaz azt osztályfőnöke mint tanár nagyon jó (matek-kémia), de segítség adás, a gyerekek mellet való kiállás az nuku. A némelyik tanárnak nevezet személy mint a tapló úgy beszél velük. És elvárják a tiszteletett a gyerekektől, szülőktől.
Angelika
@Horizont: Én 70-ben születtem. Imádtam Öveges professzort, azt mondják anyámék, hogy nem tudtak elrángatni a tévé elől, ha ő volt benne. :) A másik a Petőfi versmondó verseny volt. Három éves voltam kb. :) Sokat nem értettem belőle. :)
Mobil123
Na elkezdődőt az "Istenek a fejükre estek" az RTL-n:-))))))
kerék
Na megyek leverek pár pokémont...

Amúgy hihetetlen agymosás folyik a médiában, persze ez érthető.
Az intelligencia és az elégedettség fordítottan arányos. Ezért olyan boldog mindenki amerikában.
Amíg mossák az agyad addig nem törődsz azzal mi történik igazából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.