Az amerikai elnök felesége annak idején még az USA-beli premier előtt elkérte a gyártótól a következő évad DVD-it, olyannyira megkedvelte a Downton Abbey című filmsorozatot. Obama feleségének kedvencét pedig a STORY4 hozza el Magyarországra február 10-től.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
A Story 4 az én kedvenceimet is műsorra tűzhetné. A már sokadik Dallas helyett, -amit lassan már kívülről tud mindenki- szívesen nézném pld. a Falcon Crest, a Dinasztia, vagy esetleg a Kalifornia napja alatt c. sorozatokat.
Ezeket még annak idején a német TV-k sugározták, de tudomásom szerint néhány epizódot magyar Tv -nem tudom melyik- is leadott.

Jó lenne, ha a megunásig ismételgetett mexikói, brazil, stb. sorozatok helyett más sorozatok vetítésére is sor kerülne, ezért kíváncsian várom a Downton Abbey műsorra tűzését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.