Talicskával hordta a pénzt kocsijához egy férfi az Egyesült Államokban, hogy kifizesse 14 ezer dolláros adóhátralékát. A pénz eléggé "elaprózva", malacperselyekből és adományokból jött össze. A kaliforniai Larry Gasper már több éve szorult pénzügyi helyzetben van, ezért gyülemlett fel tetemes - hárommillió forintnyi - adótartozása.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Babás! :-) Elképzelem győzikét ... DDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Zsoel: :)) sok kicsi sokra megy alapon
ila51
@Zsoel: Csak Neked elárulom , hogy két év alatt míg Angliában voltunk 1 , 2 , 5, 10 , 20 penceből , amit atya nem becsült kigazdálkodtam hobbyból 800 fontot :))
Zsoel
@ila51: Megvan még? Mert ha igen, akkor elküldheted nekem; én garantálom neked, hogy nagyon megbecsülném. :))
ila51
@Zsoel: :)) Azzal vásároltam , a bankót pedig eltettem... De ott nem húzkodták ám a szájukat :))
Zsoel
@ila51: Itt sem, vagy legalábbis én még nem tapasztaltam. Merne csak valaki panaszkodni nekem, hogy apróval fizetek, majd helyretenném én. :)) Pénz az is, nem?! Törvényes fizetőeszköz, amit kötelesek elfogadni. 100 db 5 forintos vagy egy 500-as bankjegy - mindkettő egyformán 500 Ft. Akkor??
ila51
@Zsoel: Itt van két házra a zöldség - gyümölcs az összes cipelős pénzeket ott költöm el , Ők is örülnek , Ők a legjobb barátaim is egyben :)) próbálnának véget vetni egy barátságnak ? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.